Met ruim 20 jaar ervaring op elektrotechnisch gebied heb ik medio 2008 het initiatief genomen om als zelfstandig ondernemer mijn loopbaan voort te zetten, het startschot voor mijn bedrijf.

   brauersconnect - uw specialist in communicatietechniek

Hieronder vindt u een korte beschrijving van mijn hoofd activiteiten:

High End Audio en professionele audio

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het leveren en installeren van onder andere High End audio voor hoofzakelijk particuliere klanten en professionele 100V audio systemen zoals die vaak gebruikt worden in hotels, restaurants en winkels, bedoeld voor omroep en muziek.
Hierdoor kan ik u over een groot vlak adviseren voor plaatsing en levering van audio apparatuur.

 

Internet, netwerk, wifi en telefonie

Sinds de introductie van mobiele telefonie, digitalisering van telefonie en de introductie van internet hebben deze technieken mijn interesse gewekt en ben ik mij daarin gaan specialiseren. Regelmatig bezoek ik seminars en cursussen om op de hoogte gesteld te worden van nieuwe technieken en mogelijkheden en kan u zodoende een passend aanbod maken die in uw behoefte voorzien.
Ik maak gebruik van moderne meetapparatuur om voor u wifi te kunnen installeren met apparatuur op maat afhankelijk van uw situatie.
Telefonie maakt momenteel een omwenteling door van analoog of ISDN naar VoIP telefonie. Let u bij uw ISDN installatie erop dat ISDN maximaal blijft werken tot 1 september 2019. Voor die tijd kunnen wij u van dienst zijn met het omzetten naar VoIP en u een passende installatie aanbieden.

 

Antennesysteem (CAI) en satelliet

Mede dankzij mijn partnerschap van Ziggo Zakelijk ben ik op de hoogte van de eisen van moderne antennesystemen en kan ik met gecertificeerde materialen een goedgekeurde installatie voor u aanleggen. Uiteraard beschik ik over meetapparatuur om bij bestaande systemen storingen op te lossen en middels metingen en afregelen kan ik systemen zo goed mogelijk in bedrijf te stellen.
Naar wens kan ik ook voor u een satelliet ontvangst installatie aanleggen, vanaf één ontvanger tot ontvangst voor bijvoorbeeld appartementen complexen en dergelijke.

 

Huis automatisering en Domotica

Wilt u meer comfort in uw woning of bent u bijvoorbeeld door een verslechterde lichamelijke conditie niet meer in staat om uw gordijnen open of dicht te maken? Misschien wilt u de verlichting in uw huis met afstandsbediening of een mobiele telefoon bedienen? Ik kan u een oplossing op maat leveren, door bijvoorbeeld gebruik te maken van eNet huis automatisering. Dit systeem kan gebruikt worden voor het schakelen en/of dimmen van verlichting, eventueel in groepen, het bedienen van gordijnen, hekken, poorten etc. Dit systeem kan als aanvulling op uw bestaande installatie gemaakt worden of als stand alone systeem. Het systeem kan worden bediend met conventionele schakelaars, afstandsbediening, telefoon, sensoren of een combinatie hiervan.

Vraagt u vrijblijvend naar een offerte, ik kom graag kennis met u maken om u te adviseren over uw bestaande of nieuw aan te leggen installatie. Klikt u eenvoudig op onderstaande knop om informatie aan te vragen.